Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) пригрозив британському промоутеру Едді Хірну, який назвав його наступного суперника Тома Шварца слабким боксером.
Ф'юрі заявив, що виб'є Хірну зуби за погані слова про нього, і запропонував перемир'я.
"Це все заздрість. Хірн не вміє битися. Том Шварц двома ударами відправив би Едді на лікарняне ліжко на цілий тиждень. Коли такі люди, як Хірн, говорять про мене що-небудь погане, я думаю: "Едді, ти ніколи в житті не виходив на ринг. Як ти можеш називати мене лайном, якщо ти сам не вмієш боксувати? Якби справи йшли навпаки, то чемпіоном світу був би ти, а не я.
Я розумію, що він промоутер і повинен намагатися принизити мене, щоб бої, які він організовує, здавалися краще. Але я втомився від цих дурниць. Я пропоную оголосити перемир'я. Наступне погане слово про мене, Едді, і я виб'ю тобі зуби", - сказав Ф'юрі в інтерв'ю каналу Behind The Gloves.

Бій Ф'юрі - Шварц відбудеться 15 червня в Лас-Вегасі, США.

Цей бій стане першим поєдинком Ф'юрі в якості боксера промоутерської компанії Top Rank. Бій транслюватиме телеканал ESPN.

Як раніше писав Знай.ua, Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

За словами Ф'юрі, він вище всього цього, і б'ється з ким хоче, і коли захоче.

"Мені плювати не рейтинги. Я - лінійний чемпіон світу і отримав цей статус на 100 років. Пояс для мене мало що значить, а якщо говорити про обов'язкового претендента, то я на це взагалі не звертаю уваги. Я вище цього.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Циганський король" б'ється з ким хоче і коли хоче. Люди кажуть: "Як ви вважаєте, а ці троє (Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтей Уайлдер) будуть битися один з одним? Вони забули, як я прибув до США і здобув перемогу над Деонтеєм? Тепер боріться один з одним.

Після бою зі Шварцем у мене буде кілька тижнів відпочинку, а потім я продовжу тренуватися. Наступний поєдинок запланований на 28 вересня", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.