Головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан має намір зробити свого сина Луку другим воротарем команди в наступному сезоні, а не українця Андрія Луніна, який зараз грає за "Леганес" на правах оренди. Про це повідомляє Marca.
За інформацією видання, Зідан не бачить особливої різниці в класі між Лукою та Луніним.

Лука Зідан та Андрій Лунін
Лука Зідан та Андрій Лунін

Нагадаємо, нинішній другий голкіпер "Реала" Кейлор Навас в цьому сезоні залишить команду.
Як писав Знай.ua, Лунін залишиться в оренді "Леганеса" на сезон 2019/20, повідомляє Marca.
За інформацією видання, незважаючи на те, що 20-річний український футболіст отримує недостатньо ігрового часу, він залишиться в оренді в "Леганесі".
На продовження оренди наполіг особисто головний тренер "Леганеса" Маурісіо Пеллегріно. Він планує давати Луніну більше ігрової практики в наступному сезоні.
Також повідомляється, що головний конкурент Луніна - Іван Куельяр - влітку може залишити клуб.
Як писав Знай.ua, Лунін отримав дві пропозиції від мадридського "Реала".

Українець Андрій Лунін може повернутися в "Реал" вже взимку
Українець Андрій Лунін може повернутися в "Реал" вже взимку

Про це повідомив журналіст Михайло Співаковський у новому випуску шоу "ТаТоТаке".
"Реал" робив пропозицію Луніну двічі. Вдруге "Реал", за нашою інформацією, практично вибачився перед Луніним за те, що недооцінив його. Кажуть, що перша пропозиція склала 2 мільйони євро.
Другий момент - резолюцію під цим трансфером робив сам Зідан. Йому продемонстрували всі скаутські викладки, за всіма даними показники Луніна були вище середнього. Це запевнило Зідана, що мова йде про воротаря з високим потенціалом", - розповів Співаковський.

Як раніше повідомляв Знай.ua, розсекречено зарплату Зідана в Реалі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще