Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич може залишитися в клубі в наступному сезоні, пише sportarena.com.
Контракт Хацкевича з київським клубом діє до початку червня.
За інформацією видання, Хацкевич залишиться, якщо спортивний директор клубу Олексій Михайличенко не погодитися очолити "Динамо".
Крім того, керівництво клубу розглядає варіант із запрошенням іншого іноземного фахівця.

Як писав Знай.ua, "Динамо" підписало контракт з 18-річним нігерійським захисником Джозефом Окоро, який перебував на перегляді в розташуванні "біло-синіх" кілька тижнів.

Африканський легіонер отримав 44-й номер у Динамо. Про це повідомив агент юного новобранця Дмитро Селюк.

"18-річний Джозеф Окоро підписав контракт з Динамо Київ. З чим його і вітаю. Впевнений, що за нього мені соромно не буде", - написав Селюк.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На перегляд в "Динамо" прибув 17-річний півзахисник Гусейн Джафаров, повідомляє "Динамоманія".

Молодий футболіст до цього перебував на перегляді в казанському "Рубіні", де притягувався до тренувань з першою командою Курбана Бердиєва, а також грав за неї в товариських матчах. Також Джафаров виступав лише на аматорському рівні в Санкт-Петербурзі та грав у пляжний футбол.

У Гусейна, який народився 14 травня 2001 року, подвійне громадянство - Росії та Азербайджану.

4-го травня в рамках 27-го туру УПЛ Динамо грало з Олександрією. Матч лідерів чемпіонату України закіничився внічию 1:1.

Першу половину зустрічі виграли олександрійці, завдяки голу Валерія Лучкевича. У другому таймі кияни змогли відігратися після голу Назарія Русина.

Прем'єр-ліга України. 27-й тур. НСК "Олімпійський" (Київ)

Динамо Київ - Олександрія - 1:1 (0:1)

Голи: Назарій Русин, 65 - Валерій Лучкевич, 8.

Динамо: Георгій Бущан - Віталій Миколенко, Тамаш Кадар, Артем Шабанов, Микита Кравченко (Євген Ісаєнко, 88) - Володимир Шепелєв (Назарій Русин, 60), Олександр Андрієвський - Георгій Цітаішвілі (Микола Шапаренко, 46), Віталій Буяльський, Віктор Циганков - Карлос Де Пена

Олександрія: Юрій Паньків - Павло Пашаєв, Владислав Бабогло, Антон Шендрик (Денис Дедечко, 54), Андрій Цуріков (Кирило Ковалець, 32) - Андрій Запорожан, Євген Банада - Максим Задерака, Артем Полярус, Валерій Лучкевич (Дмитро Гречишкін, 26 ) - Артем Сітало

Головний суддя: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Після цього матчу Динамо з 61 очком посідає друге місце в УПЛ. Олександрія з 48 балами розташувалася на третій позиції.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Шахтар розгромив Інгулець і виграв 13-й Кубок України.