Футболісту Кевіну Траппу вдалося реанімувати свою кар'єру після того, як він повернувся в рідну Німеччину. При цьому він не зміг бути присутнім на Каннському кінофестивалі, де блищала його кохана.

Дівчина розмістила відео з місця в своєму Instagram.

Відома модель Ізабель Гулар приїхала в Канни на 72-й кінофестиваль. Однак її наречений не зміг скласти їй компанію на червоній доріжці і вона блищала в розкішному блискучому сукні з оголеною спиною поодинці.

Однак Трапп зміг проявити ніжність і турботу про Ізабель навіть на відстані. Так, він прислав їй розкішний букет червоних троянд перед церемонією відкриття.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше повідомлялося, що голкіпер збірної Німеччини і " Парі Сен-Жермен Кевін Трапп, який на правах оренди грає за Айнтрахт з Франкфурта, отримав цікавий подарунок від свого друга.

Трапп зробили щитки з найбільш пам'ятними моментами цього року. На одному з щитків воротар святкує перемогу ПСЖ в чемпіонаті Франції, а на іншому щитку воротар цілує свою наречену – бразильську красуню Ізабель Гуларт, з якою він зустрічається з 2016 року, і якої цього літа зробив пропозицію.

Нагадаємо, модель Victoria's Secret ледь не втратила бікіні на пляжі з нареченим.

Як повідомляв Знай. ua, воротарю подарували екіпіровку з зображенням романтичної сцени.

Знай. ua писав, що українець з Айнтрахта прокоментував жеребкування Ліги Європи.