Олександрія в рамках 29-го туру української першості з футболу приймає Львів.

Про це повідомляє "Футбол 24".

Відомо, що данний матч має величезне значення для обох команд. Адже Олександія випереджає Зорю на 9 очок, проте у луганської команди зустріч з донецьким Шахтарем. Тому поразка Зорі цілком реальна.

Якщо підопічні Шарана обіграють львівську команду, то за три тури до завершення чемпіонату отримають бронзові медалі першості. Львів у такому випадку ще більше відстане від п'ятого Маріуполя на цілих 9 очок. При цьому у львів'ян ще два матчі проти грандів, що де-факто означає кінець і без того примарних надій на боротьбу за єврокубки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кадрова ситуація

Дискваліфіковані: немає

Травмовані: Грицук (Олександрія)

Під питанням: Цуріков, Ковалець, Шендрік (Олександрія)

Орієнтовні склади на матч Олександрія – Львів

Олександрія: Паньків – Пашаєв, Бабогло, Шендрик, Стецьков – Запорожан – Протасов, Банада, Гречишкін, Полярус – Сітало

Львів: Бандура – Вісенте, Адамюк, Парамонов, Воронін – Приймак, Мартан – Педро, Феррейра, Алваро – Дуарте

Варто нагадати, що луганська "Зоря" у рамках 29-го туру української першості з футболу прийме донецький "Шахтар". Саме матч у Запоріжжі може стати чемпіонським для донецької команди, адже у разі перемоги розрим між першим і другим місцем буде надто великим.

Нагадаємо, капітан київського Динамо Віктор Циганков зміг забити блискучий гол у ворота суперника – Маріуполя на НСК "Олімпійський" у матчі 29-го туру чемпіонату України. Він зміг завдати нищівного удару під кінець зустрічі.

Як повідомляв "Знай.ua", у суботу, 18 травня в Києві на НСК "Олімпійський" завершився матч 29-го туру української Прем'єр-ліги. У ньому "Динамо" прийняло ФК "Маріуполь". У першому таймі кияни відкрили рахунок. Удар зльоту після подачі кутового на 32-й хвилині зміг зробити у ворота супротивника новачок команди Карлос де Піна.

Також "Знай.ua" писав, що колишній тренер англійського футбольного клубу Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью несподівано анонсував своє повернення до тренерської роботи. Так, "Містер" повинен повернутися до роботи вже влітку.