У неділю, 19 травня, відбувся матч Раел Мадрид - Бетіс. Реал Мадрид програв Бетісу 0:2 в заключному матчі сезону чемпіонату Іспанії 2018/19.

За перші 15 хвилин не було результативних ударів. Однак з шаленою перевагою Бетіса у володінні м'ячем (63 на 37) Ло Чельсо на 18-й став першим, хто спромігся на удар. Гуардадо подав зі штрафного, а Джованні метрів з 13 не дуже сильно кивнув у руки Навасу. Марсело відчайдушно вистрілив здалеку – надто невлучно. Перший удар Реала ми побачили аж на 23-й! Бетіс відповів гостріше. Колишній захисник Барселони Бартра обігрався з Фірпо на фланзі, пройшов у центрі і красивим дальнім ударом змусив Наваса полетіти під поперечину.

За ударами у площину Бетіс переграв Реал 7:2. Цікаво, що Реал після повернення Зідана на посаду головного тренера виграв усі 5 домашніх матчів на Бернабеу, втративши очки у кожній з 5-и виїзних ігор. Бетіс же програв 4 поспіль зустрічі на виїзді. Мадрид уже нікуди не дінеться з 3-го місця. Бетіс втратив шанси на єврокубки.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, найтитулованіший клуб незалежної України Донецький футбольний клуб "Шахтар" достроково став чемпіоном України. "Гірники" 12-й раз стали чемпіоном і обійшли за кількістю трофеїв київське "Динамо".

Як повідомляв "Знай.ua", 34-річний португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду спробував себе в ролі прораба, проінспектувавши будівництво свого готелю в марокканському місті Марракеш. Кріштіану є власником двох готелів, які знаходяться в Лісабоні і Фуншалі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ліверпуль розгромив Барселону з рахунком 4:0 і вибив з Ліги чемпіонів.