Екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко звернувся до новообраного президента України Володимира Зеленського.
Володимир Кличко після інавгурації, яка відбулася 20 травня в Києві, побажав успіхів новому президенту країни в його діяльності.
"Відбулася інавгурація Президента України. Бажаю вам удачі в керівництві і представленні країни. Ми всі хочемо, щоб це був визначний час для нашої країни, де всі могли б домагатися прогресу і рухатися вперед, роблячи все можливе для тих, хто подає приклад", - написав Володимир Кличко в одній з соцмереж.

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко може піти в політику, очоливши на парламентських виборах партію УДАР.

Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерела в оточенні мера Києва, брата Володимира.

Володимир Кличко поки не прийняв остаточного рішення, але розмови про його можливу політичну кар'єру вже йдуть в колах партії УДАР.

"Володі треба закінчити ще багато справ і мова не тільки про бізнес. Дуже багато залежить від того, будуть дострокові вибори чи строкові", - цитує джерело "Українська правда".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Остаточне рішення Володимир Кличко озвучить в червні.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.

Завершення кар'єри

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

Володимир Кличко, facebook.com
Володимир Кличко, facebook.com

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко повертається на ринг: визначено дату бою і головний суперник.