Український півзахисник бельгійського "Генка" Руслан Малиновський названий найкращим гравцем команди в сезоні-2018/19 і нагороджений "Золотою бутсою".
Про це повідомляє прес-служба клубу.
Малиновського визнали найкращим за підсумками голосування уболівальників.
Срібну бутсу отримав нападник "Генка" Мбвана Алі Саматта, Бронзову - захисник Себастьєн Деваст.

Як писав Знай.ua, Руслан Малиновський став чемпіоном Бельгії сезону-2018/19 в складі "Генка".

"Генк" в передостанньому турі зіграв внічию з "Андерлехтом" (1:1), а їхній найближчий переслідувач "Брюгге" поступився "Стандарту" (0:2).
Андерлехт - Генк 1:1
Голи: 0:1 - 11 Хейнен, 1:1 - 65 Болази.
Андерлехт - Дидійон, Коббаут, Аппіа, Мбоджи, Борнаув, Требель, Салемакерс (Нахар, 80), Версхарен (Геркенс, 89), Кумс, Болази (Амузу, 76), Сантіні.
Генк - Вукович, Лукум, Деваст, Мехле, Уронен, Берге, Хейнен, Малиновський, Троссард (Де Норре, 89), Саматта (Гано, 76), Іто (Пейнтсіл, 58).
Попередження:
Болазі (37), Борнаув (39), Сантіні (45), Мехле (57).
В результаті "Генк" за тур до кінця чемпіонату лідирує у турнірній таблиці з відривом у чотири очки і є недосяжним для суперників.

Протягом сезону Руслан Малиновський взяв участь в 37 матчах, в яких забив 13 м'ячів і віддав 12 гольових передач. У підсумку, Малиновський посів друге місце в голосуванні на звання найкращого гравця сезону в чемпіонаті Бельгії.

"Генк" достроково став чемпіоном Бельгії
"Генк" достроково став чемпіоном Бельгії

Свій останній матч у сезоні "Генк" в статусі чемпіона проведе 19 травня вдома проти "Стандарда".
Нагадаємо, "Генк" останній раз вигравав чемпіонат у 2011 році. Всього в історії клубу чотири перемоги у внутрішній першості. Завдяки цьому трофею команда в наступному сезоні зіграє в груповому етапі Ліги чемпіонів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Шахтар розгромив Інгулець і виграв 13-й Кубок України.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще