Український півзахисник бельгійського "Генка" Руслан Малиновський переходить в інший клуб вже в наступному сезоні.
Про це розповів агент українця Сергій Серебренніков.
За його словами, команда Малиновського працює над трансфером.
"Руслан провів хороший час в Генку, але він не досяг віку, в якому вважає себе готовим до кроку вперед. І зараз є варіанти для продовження кар'єри.
Ми працюємо над трансфером. Сподіваємося, що через кілька тижнів зможемо завершити перехід", - передає слова Серебренникова Nieuwsblad.be.

Як писав Знай.ua, Руслан Малиновський став чемпіоном Бельгії сезону-2018/19 в складі "Генка".

"Генк" в передостанньому турі зіграв внічию з "Андерлехтом" (1:1), а їхній найближчий переслідувач "Брюгге" поступився "Стандарту" (0:2).
Андерлехт - Генк 1:1
Голи: 0:1 - 11 Хейнен, 1:1 - 65 Болази.
Андерлехт - Дидійон, Коббаут, Аппіа, Мбоджи, Борнаув, Требель, Салемакерс (Нахар, 80), Версхарен (Геркенс, 89), Кумс, Болази (Амузу, 76), Сантіні.
Генк - Вукович, Лукум, Деваст, Мехле, Уронен, Берге, Хейнен, Малиновський, Троссард (Де Норре, 89), Саматта (Гано, 76), Іто (Пейнтсіл, 58).
Попередження:
Болазі (37), Борнаув (39), Сантіні (45), Мехле (57).
В результаті "Генк" за тур до кінця чемпіонату лідирує у турнірній таблиці з відривом у чотири очки і є недосяжним для суперників.

Протягом сезону Руслан Малиновський взяв участь в 37 матчах, в яких забив 13 м'ячів і віддав 12 гольових передач. У підсумку, Малиновський посів друге місце в голосуванні на звання найкращого гравця сезону в чемпіонаті Бельгії.

"Генк" достроково став чемпіоном Бельгії
"Генк" достроково став чемпіоном Бельгії

Свій останній матч у сезоні "Генк" в статусі чемпіона проведе 19 травня вдома проти "Стандарда".
Нагадаємо, "Генк" останній раз вигравав чемпіонат у 2011 році. Всього в історії клубу чотири перемоги у внутрішній першості. Завдяки цьому трофею команда в наступному сезоні зіграє в груповому етапі Ліги чемпіонів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Малиновського визнали найкращим гравцем "Генка".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще