Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) поділився подробицями бійки з командою росіянина Хабіба Нурмагомедова (27-0) після їх бою на турнірі UFC 229.

Нагадаємо, бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді. Після бою росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

"На момент початку бійки бій вже був завершений. Хабіб переліз через клітку і стрибнув у натовп, з метою спровокувати бійку. Опинившись у натовпі, він став ухилятися від бійки. Він злякався. Вони завжди ведуть себе як щури.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Він захотів створити цей хаос. Тоді я подумав: "Окей, я теж у справі", - і скочив на вершину клітки слідом за ним. Його брат прибіг на допомогу. Я його там бачив, це було схоже на різдвяний подарунок. Я вдарив його, у нас зав'язалася бійка.

Потім ми опинилися в клітці, я притулився до неї, але двоє його друзів підкралися ззаду. Коли я вдарив одного, другий зайшов збоку і відповів мені.

Останній суперник підбіг до мене зі швидкістю 100 миль на годину. Він спробував вдарити мене праворуч, а я відповів ліворуч. Бум! Це був останній удар в ту ніч. Я переміг", - передає слова Макгрегора BJ Penn.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегору запропонували космічний гонорар за бій з китайським кікбоксером.