Гравці "Шахтаря" пожартували над гравцем "Манчестер Сіті" Олександром Зінченком, коли він позував з трофеєм УПЛ.

"Тільки не розбий, я тебе прошу. Я в Манчестер Сіті фотку скину тебе з команди виженуть", - пожартував Микола Матвієнко, поки Зінченко позував з трофеєм та медаллю переможця УПЛ.

Нагадаємо, "Шахтар" достроково завоював титул чемпіона України.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще
Донецький "Шахтар" виграв Кубок України сезону 2018/19, обігравши у фіналі в Запоріжжі першоліговий "Інгулець" з розгромним рахунком 4:0.
У першому таймі дублем відзначився Тете. Також гол на рахунку Жуніора Мораеса. У другому таймі четвертий м'яч забив Манор Соломон.

Зазначимо, що це рекордний 13-й Кубок України для "Шахтаря", та четвертий поспіль.

Урочиста церемонія нагородження переможця УПЛ відбулася відразу після матчу "Шахтар" - "Динамо", який пройшов у Харкові 22 травня.

Гравці отримали золоті медалі чемпіонату України на стадіоні Металіст.

Чемпионы! Церемония награждения «Шахтера» золотыми медалями | Сезон-2018/19

🏆 Церемония награждения чемпионов Украины сезона-2018/19. Мы – чемпионы! 🏆 The ceremony of awarding the 2018/19 Ukrainian Champions. We are the Champions! 🏆 Церемонія нагородження чемпіонів України сезону-2018/19. Ми – чемпіони!

Geplaatst door FC SHAKHTAR op Woensdag 22 mei 2019

Як раніше повідомляв Знай.ua, Зінченко підпише новий контракт з "Манчестер Сіті".