Суд заборонив американському актору Брайану Хікерсону наближатися до колишньої нареченої Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі ближче, ніж на 100 ярдів (91,5 метра).

Таким було рішення суда Лос-Анджелеса після звернення Хайден через побиття. Як стало відомо, після гучного розлучення з Кличком, Хайден почала зустрічатися з молодим актором, а нещодавно він підняв на неї руку, - E! News.

Хікерсона було узято під варту на початку травня після того, як його звинуватили в побитті Панеттьєрі, з якою він зустрічається з осені минулого року.

Актора відпустили під заставу, а 23 травня йому було пред'явлено офіційне звинувачення в домашньому насильстві, повідомляє. При цьому пара не оголосила про розрив.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Брайан не визнав себе винним, що змусило суддю обмежити можливість його спілкування з Хайден.

Також молодому чоловіку заборонили мати вогнепальну зброю. Вже 26 червня пройде Перші слухання у скандальній справі призначили на наступний місяць, засідання очікують 26 червня. Сама Панеттьєрі не хоче коментувати інцидент.

Тепер починаючому акторові, 30-річному Брайану Хикерсону, з яким зараз зустрічається Панеттьєрі, загрожує в'язниця.

П'яного дебошира затримали поліцейські, які прибули на виклик, його відразу ж доставили в одну з ділянок. Пізніше його випустили під заставу в 50 тисяч доларів.

Кличко з донькою

Додамо, що дев'ятирічний роман Хайден з українським спортсменом дав тріщину. У зіркової пари є чотирирічна донька Кайя-Євдокія.

Нагадаємо, Хайден і Володимир знаходяться в теплих відносинах, однак зараз вони не більш ніж друзі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишня Володимира Кличка розпродує майно після гучного розлучення зі спортсменом.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Кличко знову заговорив про бокс та думає про реванш з Ентоні Джошуа.