Нападник туринського "Ювентусу" і збірної Португалії Кріштіану Роналду похвалився придбанням нового автомобіля.

Відповідні кадри він опублікував на сторінці у соціальній мережі.

Варто відзначити, що відтепер в автопарку гравця красується новенький McLaren Senna потужністю 800 кінських сил. Вартість авто 30 мільйонів гривень (1 мільйон євро)

Відомо, що максимальна швидкість, яку може розвинути автомобіль сягає космічних 340 кілометрів на годину. При цьому модель було названо в честь легендарного гонщика "Формули-1" Айртона Сенни.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Варто нагадати, що 34-річний португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду спробував себе в ролі прораба, проінспектувавши будівництво свого готелю в марокканському місті Марракеш.

"Відвідування готелю Pestana CR7 Marrakech, відкриття якого планується на початку 2020-го року, нашого наступного і самого захоплюючого готелю", — написав Роналду в Instagram, позуючи в будівельній касці.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що він хоче очолити Мілан.

"Можу сказати, що Мілан - один з клубів моєго життя. Але зараз я очолюю збірну України. Звичайно, я б хотів бути головним тренером Мілана, тому що я дуже пов'язаний з клубом, фанами і колишніми партнерами. Можливо, одного разу настане моя черга", – сказав Андрій Шевченко.

Як повідомляв "Знай.ua", віце-президент "Ювентуса" Павел Недвед розповів, що нового тренера для клубу, який замінить Массіміліано Алегрі, поки не знайшли. За його словами, знайти нового тренера буде нелегко. "Були деякі оцінки, але ми не поспішаємо. Знайти нового тренера буде нелегко, але ми знаємо, що епоха Алегрі більше не повториться, так що буде складно.

Також "Знай.ua" писав, нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду запропонував керівництву клубу призначити Жозе Мауріньо головним тренером команди. За інформацією видання, кандидатуру Моурінью підтримує і агент Кріштіану Жорже Мендеш, який також представляє інтереси португальського тренера.