На багаторазового чемпіона світу з кікбоксингу Раміля Ахмедова скоєно замах.

На Центральній вулиці у Павлограді Дніпропетровської області вибухнув автомобіль Honda Accord, який належав Ахмедову, передають Вести.

За інформацією місцевих ЗМІ, вибух стався близько 3 години ночі 26 травня.

Ахмедов заявив, що прокинувся від звуку потужного вибуху. А за словами сусідів, вони бачили біля автомобіля невідомого чоловіка.

Ахмедов викликав поліцію і рятувальників. Заведено кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за статтею 270 КК України.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав Знай.ua, український кікбоксер Михайло Годинець здобув перемогу на турнірі з кікбоксингу в Японії у ваговій категорії 90 кг.

Михайло Годинець виграв турнір з кікбоксингу в Японії
Михайло Годинець виграв турнір з кікбоксингу в Японії

Михайло Годинець - чемпіон світу, очолює Закарпатську федерацію Шідокан-карате, і відповідає за розвиток бойових мистецтв по всій країні - право на це він отримав від голови світової федерації.

Як писав Знай.ua, чинний чемпіон Європи та світу серед аматорів, лідер збірної України з боксу, Олександр Хижняк поділився планами на майбутнє, а також розповів, чим займається у вільний від боксу час.

"Коли у мене є вільний час, то я читаю або дивлюся фільми, щоб розслабитися і додати знань. Моя пристрасть - це українська культура та історія, намагаюся дізнатися про них якомога більше. Читаю книжки про козаків і нашу релігію, вивчаю Біблію.

Моя головна мета - це Олімпійські ігри-2020 та поточний сезон дуже важливий для підготовки і моєї кар'єри. 2019 рік почався позитивно. Я виграв турнір Странжа в Болгарії та міжнародний турнір у Грузії. Моя наступна зупинка - Європейські ігри в Мінську", - передає слова Хижняка Sky Sports.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року Хижняк став чемпіоном України.

Олександр Хижняк
Олександр Хижняк