Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич залишиться в команді, якщо доведе, що зможе виконати поставлені завдання на наступний сезон.

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс.

сьогодні не кажу, залишиться Хацкевич чи піде. Мені потрібно з ним провести переговори і зрозуміти, як він бачить виконання турнірних завдань на наступний сезон. Завдання - це попадання в Лігу чемпіонів і повернення золотих медалей УПЛ і Кубка України в Київ. Тому, якщо він мене переконає, що це можливо буде зробити в наступному сезоні, то можливо я розгляну той варіант, щоб він продовжував працювати далі", – передає слова Суркіса iSport.ua.

Нагадаємо, Олександра Хацкевича може замінити екс-головний тренер збірної Польщі Адам Навалка.

Про це повідомляє zbirna.com з посиланням на свої польські джерела.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Повідомляється, що в найближчі дні сторони повинні провести переговори.

Останнім місцем роботи 61-річного наставника був польський "Лех". Він його очолив на початку поточного сезону, але в березні його звільнили через незадовільні результати (після 27 турів Лех займав 8 місце в турнірній таблиці чемпіонату Польщі і має в активі 40 очок.

З 2013 по 2018 рік Навалка керував національною збірною Польщі, яку в 2016 році вивів в чвертьфінал чемпіонату Європи.

Контракт Хацкевича з київським клубом діє до початку червня.

ФК Динамо
ФК Динамо

Нагадаємо, Хацкевич може залишитися в клубі в наступному сезоні, як пише sportarena.com.

За інформацією видання, Хацкевич залишиться, якщо спортивний директор клубу Олексій Михайличенко не погодитися очолити "Динамо".
Крім того, керівництво клубу розглядає варіант із запрошенням іншого іноземного фахівця.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Шахтар розгромив Інгулець і виграв 13-й Кубок України.