Український півзахисник бельгійського "Генка" Руслан Малиновський прокоментував чутки про те, що португальський "Спортинг", "Спартак", лондонський "Арсенал" та італійський "Наполі" цікавляться його кандидатурою.
Крім того, за словами Малиновського, він не знає, чи залишиться в "Генку" в наступному сезоні.
"Це все інтернет - хтось прочитав, побачив, закинув і все. Я взагалі цей тиждень ні з ким не спілкувався, тільки з сім'єю, відпочивав з дружиною. Тільки в інтернеті це все читав. Мене питають, а я звідки знаю. Поменше читайте інтернет. Поки що нічого конкретного немає.
Ще подивимося. Клуб ("Генк") спробує утримати, але будемо розмовляти. Ще поки нічого не ясно. Сезон тільки закінчився, пішов тренер. У них зараз багато турбот, тому, може, будемо спілкуватися на наступному тижні", - розповів Малиновський в інтерв'ю Футбол NEWS.

Як писав Знай.ua, Руслан Малиновський став чемпіоном Бельгії сезону-2018/19 в складі "Генка".

"Генк" в передостанньому турі зіграв внічию з "Андерлехтом" (1:1), а їхній найближчий переслідувач "Брюгге" поступився "Стандарту" (0:2).
Андерлехт - Генк 1:1
Голи: 0:1 - 11 Хейнен, 1:1 - 65 Болази.
Андерлехт - Дидійон, Коббаут, Аппіа, Мбоджи, Борнаув, Требель, Салемакерс (Нахар, 80), Версхарен (Геркенс, 89), Кумс, Болази (Амузу, 76), Сантіні.
Генк - Вукович, Лукум, Деваст, Мехле, Уронен, Берге, Хейнен, Малиновський, Троссард (Де Норре, 89), Саматта (Гано, 76), Іто (Пейнтсіл, 58).
Попередження:
Болазі (37), Борнаув (39), Сантіні (45), Мехле (57).
В результаті "Генк" за тур до кінця чемпіонату лідирує у турнірній таблиці з відривом у чотири очки і є недосяжним для суперників.

Протягом сезону Руслан Малиновський взяв участь в 37 матчах, в яких забив 13 м'ячів і віддав 12 гольових передач. У підсумку, Малиновський посів друге місце в голосуванні на звання найкращого гравця сезону в чемпіонаті Бельгії.

"Генк" достроково став чемпіоном Бельгії
"Генк" достроково став чемпіоном Бельгії

Свій останній матч у сезоні "Генк" в статусі чемпіона проведе 19 травня вдома проти "Стандарда".
Нагадаємо, "Генк" останній раз вигравав чемпіонат у 2011 році. Всього в історії клубу чотири перемоги у внутрішній першості. Завдяки цьому трофею команда в наступному сезоні зіграє в груповому етапі Ліги чемпіонів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Малиновського визнали найкращим гравцем "Генка".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще