Екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко дізнався, що його колишню цивільну дружину Хайден Панеттьєрі побив її новий хлопець Брайан Хикерсон.
Як повідомляє Us Weekly, Кличко не хоче підпускати нового хлопця Панеттьєрі до їх дочки Кайї Евдокії.
Володимир вважає, що від такої поведінки страждає він сам і його сім'я.

Повідомляється, що Володимир дуже стурбований цим і має намір відвідати її в Лос-Анджелесі.

У Хайден Панеттьєрі та Володимира Кличка є маленька донька
У Хайден Панеттьєрі та Володимира Кличка є маленька донька

Тепер починаючому акторові, 30-річному Брайану Хикерсону, з яким зараз зустрічається Панеттьєрі, загрожує в'язниця. Про це повідомляє TMZ з посиланням на інсайдерів.

За інформацією видання, Брайану загрожує до чотирьох років ув'язнення за публічне побиття Хайден, якої травми виявилися набагато серйозніше, ніж вважалося до цього. Панеттьєрі зверталася до медиків за допомогою і постане в суді.

Нагадаємо, інцидент стався в одному з нічних клубів Голлівуду. Хлопець забагато випив і накинувся на дівчину з кулаками.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

П'яного дебошира затримали поліцейські, які прибули на виклик, його відразу ж доставили в одну з ділянок. Пізніше його випустили під заставу в 50 тисяч доларів.

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко може піти в політику, очоливши на парламентських виборах партію УДАР.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерела в оточенні мера Києва, брата Володимира.

Володимир Кличко поки не прийняв остаточного рішення, але розмови про його можливу політичну кар'єру вже йдуть в колах партії УДАР.

"Володі треба закінчити ще багато справ і мова не тільки про бізнес. Дуже багато залежить від того, будуть дострокові вибори чи строкові", - цитує джерело "Українська правда".

Остаточне рішення Володимир Кличко озвучить в червні.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.