Швейцарський тенісист Станіслас Ваврінка, триразовий чемпіон "Великого шолома", врятував дитину з натовпу на Ролан Гаррос, повідомляє Eurosport.
Спортсмен роздавав автографи після виходу до третього раунду Відкритого чемпіонату Франції. Ваврінка побачив затиснуту в натовпі заплакану дитину, та витягнув її на корт. Хлопчик загубився у натовпі і не міг знайти свого батька.
Тенісист подарував дитині рушник і допоміг знайти тата.
"Я роздавав автографи, коли побачив, що хлопчик у сльозах і йому боляче. Одразу ж спробував його розвеселити і допоміг знайти тата", - розповів Станіслас Ваврінка.

Як писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна без боротьби пройшла у третє коло Ролан Гаррос.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Українська тенісистка Катерина Козлова знялася з матчу проти Світоліної у другому колі Ролан Гаррос.
Катерина Козлова, Getty Images
Катерина Козлова, Getty Images
Еліна Світоліна прокоментувала відмову Катерини Козлової вийти на матч.
"В 9 годин я ще розминалася і не підозрювала, що у Каті якісь проблеми. Тому було трошки несподівано для мене, що так сталося. Сподіваюся, що у неї не так все серйозно і вона повернеться в Тур як можна швидше.
Трошки дивно, тому що перед цим у мене ніколи такого не було. Будемо намагатися адаптувати фізичну підготовку. Можливо, це навіть добре для мого коліна, що є трошки більше днів для відпочинку, і я зможу відновитися і підготуватися до наступного матчу.
Будемо грати тренувальні сети, тому що треба тримати себе в ігровій формі, особливо на Великому Шоломі", - розповіла Світоліна.
Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще