Легендарний лідер і капітан каталонців Ліонель Мессі сказав пару ласкавих слів про відхід Кріштіану Роналду з мадридського "Реалу" до "Ювентусу" минулого літа.

За словами Лео, він засмучений тим, що без португальця "Королівський клуб" провалився у всіх турнірах – у чемпіонаті вони зайняли третє місце, а в Лізі чемпіонів вилетіли на стадії 1/8 фіналу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням іспанських ЗМІ.

"Перед стартом сезону я вже говорив про це, і "Реал" це розсердило, але це правда. Як можна було відпустити гравця, який забиває по 50 голів за сезон? З "Реалом" в результаті сталося те, що сталося б з будь-якою командою, з якою б пішов Кріштіану. Природно, Ла Лізі його не вистачає. Найсильніші гравці роблять лігу більш конкурентоспроможною. Було здорово, коли він грав тут, бо ми кожен рік прагнули прогресувати, і, думаю, у мене непогано виходило", – зазначив Мессі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Челсі - Арсенал: визначився переможець Ліги Європи, відео голів.

Як повідомляв Знай.uа Мессі буде "рулити" Барселоною? Легенді футболу пророкують нову кар'єру.

Знай.uа писав, Мессі "підкосило" на матчах збірної Аргентини: Обама назвав причину провалу легенди.