Бразильський футболіст Неймар вляпався в гучний скандал. Мешканка Бразилії подала у суд на нього за зґвалтування. Футболіст вже відреагував на звинувачення.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував відео, де пояснив ситуацію.

"Через здирство я змушений викрити своє життя і сім'ю ..." - підписав допис Неймар.

Неймар
Неймар

Неймар відкидає всі звинувачення у зґвалтуванні. На відео він показав листування з жінкою, яка позивається на нього. Нападник французького клубу "Пара Сен-Жермен" заявляє, що мова йде про спробу вимагання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я все опублікую — всі розмови, які вів з цією жінкою, все, що було. Все це речі дуже особистого плану, але доведеться опублікувати їх, щоб довести, що за звинуваченнями не має нічого серйозного", - сказав на відео футболіст.

Зазначимо, що нещодавно жінка, імені якої не називається, подала на Неймар в суд. Вона стверджує, що той зґвалтував її 15 травня у Парижі. Вона розповіла, познайомилася з Неймаром через соціальні мережі, де гравець запросив її до Франції. Жінка зупинилася в готелі Софітель в Парижі та зустрілась з Неймаром близько 8 вечора.

Додається, що футболіст був напідпитку у момент скоєння злочину. У своїх свідченнях, жінка стверджує, що вилетіла з Парижа 17 травня і була емоційно вражена, аби написати заяву в поліцію. Трохи згодом, вона зважилась заявити про це у Сан-Паулу.

Згідно з бразильським Кримінальним кодексом, у його сьомій статті, злочини, вчинені бразильцями, навіть якщо вони перебувають на іноземній території, підлягають бразильському законодавству.

Нагадаємо, що Неймар вляпався у гучний скандал зі зґвалтуванням: будуть судити.

Також Знай.ua писав, що форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).