Нападаючий ПСЖ і збірної Бразилії Неймар отримав повістку в суд.
Як повідомляє Globo Esporte, співробітники правоохоронних органів прибули на базу збірної Бразилії і вручили футболісту повістку. Також вони вилучили у гравця телефон.
Неймар повинен дати показання 7 червня.
Нагадаємо, Неймар звинувачується у зґвалтуванні, яке нібито відбулося 15 травня в Парижі. При цьому сам футболіст готовий довести свою невинність.

Цю інформацію поввідомляє ESPN з посиланням на UOL.

У документі йдеться, що жінка познайомилася з Неймаром через соціальні мережі, де гравець запросив її до Франції. Жінка зупинилася в готелі Софітель в Парижі та зустрілась з Неймаром близько 8 вечора.

"Вони почали розмовляти, обмінювалися ласками, але в певний момент Неймар став агресивним і практикував статевий контакт насильницьким шляхом". йдеться у документі

Додається, що футболіст був напідпитку у момент скоєння злочину.

У своїх свідченнях, жінка стверджує, що вилетіла з Парижа 17 травня і була емоційно вражена, аби написати заяву в поліцію. Трохи згодом, вона зважилась заявити про це у Сан-Паулу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Неймар
Неймар

Згідно з бразильським Кримінальним кодексом, у його сьомій статті, злочини, вчинені бразильцями, навіть якщо вони перебувають на іноземній території, підлягають бразильському законодавству.

Як повідомляв Знай.ua, Неймара позбавили капітанської пов'язки.

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).