Матч чемпіонату Вищої ліги Закарпатської області між командами "Карпати" (Дубове) та "Поляна" завершився нападом вболівальників на головного арбітра.
Як повідомляє zakarpattya.net.ua, фанати "Карпат" залишилися незадоволені роботою рефері, який вилучив воротаря господарів, і напали на арбітра. В інцидент втрутилася поліція.
Матч "Карпати" - "Поляна" завершився нападом на арбітра
Матч "Карпати" - "Поляна" завершився нападом на арбітра
За даними Федерації футболу Закарпаття, у побитті рефері також брав участь колишній головний тренер "Карпат".
Інцидент буде розглянуто на спільному засіданні КДК Федерації футболу Закарпаття, де буде прийнято рішення щодо міри покарання для клубу.

Як писав Знай.ua, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич залишить свій пост.

Олександр Хацкевич, Getty Images
Олександр Хацкевич, Getty Images

Як повідомляє glavred.info з посиланням на джерело всередині клубу, контракт з Хацкевичем не будуть продовжувати.
За інформацією джерела, "Динамо" може очолити іспанський фахівець Рауль Ріанчо, який вже працював у "Динамо", будучи помічником Сергія Реброва.
Останнім місцем роботи Ріанчо був московський "Спартак".
"Футболісти Динамо поділилися на групи гравців. Деякі гравці підтримують Хацкевича, а деякі, навпаки, хочуть, щоб його звільнили.
Призначення Рауля Ріанчо - це порятунок для клубу в даній ситуації. Він добре знайомий з багатьма гравцями Динамо і знає всі методи роботи. Думаю, він і очолить клуб", - повідомив інсайдер.

Як писав Знай.ua, головний тренер міланського "Інтера" Лучано Спаллетті залишив свій пост.

"Футбольний клуб Інтер офіційно підтверджує інформацію, що Лучано Спаллетті більше не є головним тренером команди. Клуб хоче подякувати Спаллетті за його роботу та результати, досягнуті разом", - йдеться в повідомленні.
Спаллетті очолював "Інтер" з 2017 року, а його контракт був расчитаен до 2021 року.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Інтер вибрав головного тренера.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще