Команда чемпіона світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) хоче організувати бій з переможцем реваншу Енді Руїс - Ентоні Джошуа.
Про це розповів промоутер українця Олександр Красюк.
"Ніхто точно не знає, що сталося з Джошуа. Можливо, навіть сам Джошуа і його команда. Очевидно одне: якщо бій програно, то при підготовці і в самому бою однозначно були допущено якісь помилки.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Джошуа не використовував свої переваги. Якщо британець зможе оговтатися від психологічної травми, то в матчі-реванші, який, як я думаю, пройде в кінці цього року, він однозначно буде фаворитом.
Як змінився розклад сил в суперважкій дивізіоні після цього поєдинку? Тепер три пояси належать Руїсу, ще один - Вайлдеру. Обидва є боксерами промоутера Ела Хэймона.
Але питання про об'єднавчому поєдинку поки що неактуальний. Хто б не переміг у матчі-реванші між Джошуа і Руїсом, навіть якщо це буде американець, він буде змушений провести обов'язковий захист поясу WBO. Ми розраховуємо, що цим претендентом буде Олександр Усик", - заявив Красюк.
Нагадаємо, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО) сенсаційно нокаутував британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) та забрав усі його пояси.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.
Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер назвав дату бою Усик - Джошуа.