Український нападник "Альбасете" і екс-нападник київського "Динамо" Роман Зозуля розповів, скільки отримав арбітр Юрій Вакс за упереджене суддівство у матчі чемпіонату України між "Шахтарем" і "Динамо" у 2012 році.

"Це зараз, коли країна знаходиться у стані війни, називається цифра за потрібні рішення арбітра - 20 000 в першій лізі. Повернемося на п'ять років назад. Була така ж сума, тільки валюта інша, і це, знову ж таки, у першій лізі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А у вищій лізі природно більше. Чому Вакса називають: "бакс"? Всі це знають. Скільки він отримав? "Лимончик" за те, що Гармашу червону показав. Ось такі суми ходили. Може трохи менше. Але 300-400 тисяч доларів це точно.

Якщо Ваксу дали мільйон за такий матч, то звичайна гра... Давайте віднімемо 200-300 тисяч і отримаємо точну суму", - розповів Зозуля в ефірі програми "Бомбардир" на Youtube.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як писав Знай.ua, Зозуля запропонував законопроект у Верховну Раду про публічних людей, які їдуть заробляти в Росії.

"Ракицький знав, на що він іде (перехід в Зеніт - ред.) Він розумів, що цим вчинком закриває собі дорогу в збірну. Хоча я ще думав, що Шевченко може його викликати. Він топ-захисник.
Якщо б у нас у Верховній Раді зробили такий законопроект - публічна особа їде на заробітки в країну, з якої ми воюємо, тоді потім 5 років не може повертатися на батьківщину.
Усик - Гассієв в Москві? Тут інша ситуація, він їде на один день, на бій і повертається. Багато поправок в законі можна зробити. Якби Усик не поїхав туди, він би не завоював всі ці пояси, не став би абсолютним чемпіоном світу.
Я не кажу, що Ярик поганий, я з ним спілкувався, дружив. Він зробив свій вибір. Ми постійно шукаємо якусь зраду, я вже втомився від цього", - розповів Зозуля програмі "Бомбардир".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярослав Ракицький перейшов з донецького "Шахтаря" в російський "Зеніт".