Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) розповів, що в разі поразки в бою проти німецького боксера Тома Шварца, може завершити професійну кар'єру.
Про це повідомляє Boxing Scene.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Я найкращий боксер цієї ери, але якщо не поб'ю Тома Шварца, то швидше за все мені доведеться завершити кар'єру. Якщо я не зможу здолати Шварца, то який сенс продовжувати боксувати? Публіка заявляє, що після бою з Деонтеєм Уайлдером я став занадто вразливий, однак ми знаємо, як йдуть справи насправді.
Багато хто вважає мене найкращим боксером свого покоління. Я поїхав у Німеччину і переміг Володимира Кличка. Приїхав в США і побив Деонтея Уайлдера. Мене ставлять на перше місце в рейтингу суперважковаговиків, що є правильним рішенням.
Уайлдер - на другому місці, Руїс - третій, а Джошуа - четвертий. Я впевнений, що це чесно. Я вже побив хлопця, який йде на другій позиції, тому я тепер найкращий", - заявив Ф'юрі.
Нагадаємо, бій Ф'юрі - Шварц відбудеться 15 червня в Лас-Вегасі (США).

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі погодився провести бій за титул "діамантового" чемпіона за версією WBC в суперважкому дивізіоні проти свого співвітчизника Ділліана Уайта.

Ділліан Вайт
Ділліан Вайт

Про це повідомив промоутер Едді Хірн.
Переможець цього бою отримає статус офіційного претендента і зможе зустрітися з чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0-1, 40 КО).
Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер
"Ми вже написали відповідний лист у WBC, в якому повідомляється про відмінну новину, що Тайсон Ф'юрі буде битися з Ділліаном Уайтом.
Після того як Уайт переможе Ріваса, він стане обов'язковим претендентом, у всякому разі, ми просили про це WBC, але Уайлдер може провести добровільний захист, ймовірно у вересні або жовтні. Тому Ділліан буде битися з Ф'юрі, а вже після перемоги в цьому протистоянні він зустрітися з Уайлдером", - сказав Хірн.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще