Кухар збірної України Любомир Тошич розповів, чим харчуються головна футбольна команда країни.

Він підкреслив, що гравцям подають свіжі продукти, які вони дуже люблять. Про це йдеться в опублікованому відео на YouTube-каналі Footboom.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Говорячи про переваги у конкретних стравах кухар зізнався, що півзахисник збірної Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті") ласий на спагетті "Карбонара", а також м'ясо і рибу.

За його словами, захисник команди Богдан Бутко ("Шахтар") м'ясо не їсть. Замість цього в його раціоні - риба, морепродукти і свіжий салат. Також м'ясо в їжу не вживає півзахисник Роман Малиновський ("Генк", Бельгія).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я хочу, щоб тарілки були порожніми, а ворота - повними", - зазначив Тошич.

Нагадаємо, українська Збірна забила перший гол у ворота Люксембургу на матчі четвертого туру групового етапу кваліфікації на Євро-2020.

Як повідомляв портал Знай.uа, один з лідерів збірною Люксембургу Жерсон Родрігес напередодні відбіркового матчу на Євро-2020 проти національної команди України, пізно вночі був помічений в одному з львівських нічних клубів.

Також портал Знай.uа писав, що в прямому ефірі матч Україна - Люксембург покажуть на телеканалах "Україна" і "Футбол 1".