Промоутер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), Едді Хірн просить підтримати боксера після сенсаційної поразки Енді Руїсу-молодшому (33-1, 21 КО).
За словами промоутера, Джошуа зараз необхідна підтримка та віра шанувальників.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Так, Джошуа програв. Але він як і раніше є самим видовищним бійцем у світі. Він чудовий хлопець. Я хочу, щоб ви підтримали його і вірили в те, що він забере назад свої пояси. Якщо ви цього не зробите - немає проблем. Це ваша справа. Сидіть у себе вдома, критикуйте Ентоні, стукайте по своїй клавіатурі. Але я вважаю, що краще підтримати хорошого боксера, який б'ється за честь своєї родини та країни.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Уайлдер заявив, що я занадто багато тисну на Джошуа. Але Ентоні не боїться тиску. Він завжди вражав мене тим, як він справляється з цим тиском. Неважливо, кого ви вважаєте винуватцем поразки. Просто підтримайте Джошуа. Він хоче стати краще і як людина, і як боксер", - передає слова Хірна IFL TV.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ентоні Джошуа та Енді Руїс могутпровести реванш у листопаді-грудні цього року. Але Руїс вимагає божевільні гроші за другий бій з Джошуа.
Нагадаємо, Руїс отримав від компанії Snickers ящик шоколадних батончиків. Напередодні бою Руїс прийшов на прес-конференцію з шоколадкою Snickers у руках.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.