Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО), який сенсаційно нокаутував британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), розповів, що хотів би бути таким же крутим боксером, як чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA (Super) і WBC Сауль Альварес (52-1-2, 35 КО).
За словами Руїса, він хотів би також допомагати іншим боксерам.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Я хочу бути таким же крутим, як Канело. Можливо, я можу стати краще. Пояс чемпіона світу був моєю великою мрією. Тепер я хочу допомагати іншим, а також бути підтримкою для інших боксерів.
Я дуже пишаюся тим, що вболівальники підтримують мене. Саме тому я хотів перемогти Джошуа в нашому поєдинку, щоб стати кимось більш відомим.
Подорож по історичним регіонам Мексики, зустріч з президентом - це величезна честь для мене. Це було неймовірно, я ніколи не думав, що буду говорити з президентом або виграю пояси. Я вдячний Богу, що збулася моя мрія, і я став першим мексиканським чемпіоном у суперважкій вазі", - передає слова Руїса BoxingScene.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.