Менні Роблес, тренер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїса-молодшого (33-1, 21 КО), який сенсаційно нокаутував британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), не радить британцеві вимагати негайний реванш.
За його словами, Джошуа потрібно зробити паузу, і вибрати іншого суперника.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Якщо б я був наставником Джошуа, я б попросив його зробити паузу, почекати рік, вибрати іншого суперника. Йому треба провести один або два бої перед тим, як знову виходити на Руїса.
Я вважаю, що негайний реванш - хороший варіант для нас. Енді провів два поєдинки поспіль, він працював протягом 15 тижнів.
Як тренер я зобов'язаний стежити за тим, щоб Енді не спіймав зірку і залишався скромним хлопцем. Давайте разом з медіа ще пару тижнів насолодитись перемогою, а потім приступимо до справи. Тепер мотивація буде ще більше", - передає слова Роблеса Boxing Scene.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.