Президент WBO Франциско Валькарсель заявив, що організація не буде позбавляти титулу чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїса-молодшого (33-1, 21 КО).
"Усі коментарі про те, що у нього заберуть пояс, або що він повинен негайно захистити свій титул, все це чутки. Немає такої проблеми з WBO.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Так, є процеси, які повинні пройти всі спортсмени, включаючи Руїса. Але це є у будь-якої організації. Я можу сказати, що ми не хочемо нікого карати чи позбавляти титулу. Ми не відбиратимемо пояс у Енді Руїса і дозволимо йому провести реванш з Джошуа.
Наступного тижня відбудеться прес-конференція, на якій будуть оголошені плани Руїса", - заявив Валькарсель.
Нагадаємо, Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО) сенсаційно нокаутував британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) і завоював всі його титули.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.