Екс-абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі американець Майк Тайсон у своїх мемуарах - книзі "UndisputedTruth", розповів, як застав дружину в ліжку з голлівудським актором Бредом Піттом. Про це пише Hollywood Life.
Тайсон звинуватив актора у тому, що той зруйнував його сім'ю. Колишня дружина боксера - актриса і модель Робін Гівенс - в кінці 80-х зрадила йому з Піттом.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
За словами Тайсона, йому вдалося налякати Бреда, сказавши, що він цього так не залишить. "Тільки не треба мене бити, прошу, не бий мене…", - просив його Пітт.
Але і після цього їх роман тривав.
Тим часом, сама Робін Гівенс звинувачує колишнього чоловіка у брехні. Він заперечує, що Тайсон зловив їх з Бредом. Однак, не спростовує факт самого роману з актором.

Нагадаємо, Тайсон завершив професійну кар'єру в 2005 році. З 1987 по 1990 він був абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Як писав Знай.ua, Майк Тайсон зізнався, що бокс врятував його від кримінального життя.

Майк Тайсон, Getty Images
Майк Тайсон, Getty Images

За словами Тайсона, у нього не було надії, поки він не потрапив у спорт.

"Поки не потрапив у спорт, здавалося, що в житті немає місця надії. Але до цього я думав про те, що буду членом вуличної банди, буду вбивати інших людей і тому подібне. Я був у такій же ситуації, як і ця молодь. Я був членом банди і стріляв у людей. Але бокс змінив моє життя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Розумієте, молодь не бачить ніякої надії на життя. Якби вони вірили в можливість досягти чогось, вони б не стали злочинцями", - передає слова Тайсона Metro.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик дізнався першого суперника в суперважкій вазі.