Відомий український голкіпер Артем Кичак повідомив про припинення співпраці з МТК.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Моя історія в МТК закінчилася. Хочу сказати велике спасибі всім, хто виходив зі мною на поле і боровся за перемоги. Велике спасибі всім, хто допомагав мені за межами стадіону. Я був радий бути частиною команди. Велике спасибі фанам за вашу підтримку". Артем Кичак

30-річний українець у сезоні, що завершився провів 25 матчів у складі угорського клубу, 6 з яких сухих, пропускаючи в середньому 1.6 голів за зустріч. Детальна статистика тут.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що УЄФА відкрив дисциплінарну справу проти збірної України після матчу кваліфікації Євро-2020 проти збірної Сербії, який пройшов 7 червня на "Арені Львів".

Раніше ми писали, що колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук поділився емоціями від розгромної перемоги над Сербією.

Як повідомляв портал Знай.uа, збірна України обіграла команду Люксембургу з рахунком 1:0.