Клуб із Прімери прийняв умови лондонців і готовий продати їм уругвайського форварда Максі Гомеса за 29 мільйонів фунтів.

Про це повідомляє Sky Sports.

Для закінчення операції клубам залишилося узгодити деталі, а самому американцю пройти медогляд і укласти особистий контракт.

Зазначимо, що Вест Хем давно зацікавився 22-річним бомбардиром і хотів купити його ще в січні, але тоді угода не вдалася - Сельта просила 43 мільйони фунтів, що для Молотобійців було завеликою сумою. Зараз же галісійці пішли назустріч лондонцям і погодилися на пропозицію в розмірі 29 мільйонів.

Максі Гомес

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Цей трансфер буде четвертим для Вест Хема в міжсезонні. Нещодавно клуб домовився про придбання Пабло Форналса, Давида Мартіна і Роберто Гаго.

Попереду і п'ятий трансфер — наставник Молотобійців Мануель Пеллегріні наполягає на придбанні опорного півзахисника Эйбара Жоана Жордана. За нього "Вест Хем" готовий заплатити 13 мільйонів фунтів.

Купівля Максі Гомеса може означати покращення якості атаки Вест Хема. Якщо Андрій Ярмоленко набере форму і поверне собі місце в основі команди, то йому доведеться багато взаємодіяти з уругвайцем, який в минулому сезоні забив за Сельту 13 голів у Примері.

Нагадаємо, молодіжна збірна України виграла Чемпіонат світу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Рада може "забрати" Зеленського.

Також Знай.uа писав про те, що рейтинг "Слуги народу" кардинально змінився перед виборами.