Україна офіційно стала Чемпіоном світу. Молодіжна збірна України виграла Чемпіонат світу з рахунком 3:1 у матчі проти Південної Кореї.

На 89 хвилині матчу УКРАЇНА тріумфально забила третій гол Південній Кореї - УРА!!!

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дивіться пряму трансляцію фіналу Молодіжного чемпіонату світу 2019, який завершується в Польщі, між збірними України і Південної Кореї. Українську онлайн-трансляцію проводить телеканал UA-Перший на своєму сайті.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Перед матчем букмекери віддавали перевагу українській команді. За підсумками 90 хвилин шанси на перемогу оцінюють котируванням 2,25. Ставки на нічийний результат приймаються з коефіцієнтом 2,80. А показники на успіх корейської збірної досягають рівня 3,10.

Зустріч обслуговала бригада арбітрів з США на чолі з 37-річним Ісмаїлом Ельфатхом.

Весь стадіон співає гімн України

Хлопці, ми віримо у вашу перемогу! Слава Україні! 💙💛 Трибуни в один голос співають гімн України! ⚽

Geplaatst door Obozrevatel op Woensdag 12 juni 2019

На шляху до фіналу українці здобули п'ять перемог і одну нічию. В груповому турнірі вони перемогли збірні США і Катару та зіграли 1:1 з нігерійцями. У плей-оф по черзі були переможені збірні Панами, Колумбії та Італії.

Особливо драматичною виявилася перемога над апеннінцями. Завдяки голу Булеци українці вели 1:0, але завершували матч після вилучення Попова в меншості. На другій компенсованій хвилині пропустили. Арбітр спершу гол зарахував, але потім, після перегляду відеоповтору, взяття воріт анулював.

Нагадаємо, молодіжна збірна України виграла путівку у фінал ЧС-2019.

Як повідомляв Знай. ua, коли Україна битиметься з Кореєю за головний приз.

Також Знай. ua писав, що збірна України U-20 вийшла у фінал ЧС, а Росія пропустила гол від воротаря.