Відома українська гімнастка Любов Рассихіна, дружина українського футболіста "Карпат" Бориса Рассихіна, трагічно загинула в ДТП. Їй було 77 років.

Аварія сталася ввечері 15 червня біля Привокзального ринку на вулиці Городоцькій у Львові.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жінка йшла на поїзд, коли на неї наїхав автомобіль.

Про це повідомив керівник прес-служби ФК "Карпати" Юрій Назаркевич.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"На Трійцю, 16 червня, надійшла сумна новина до сім'ї відомих спортивних фігур Львова Рассихин. Трагічно загинула Любов Рассихіна.

На жаль, смерть настала миттєво…", - повідомив Юрій Назаркевич.

Як повідомили родичі загиблої, вона йшла на поїзд, щоб приїхати до своєї дочки в Угорщину.

Любов Рассихіна
Любов Рассихіна

Любов Рассихіна – у минулому гімнастка, суддя міжнародної категорії, директор спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву "Олімп-Л".

Як писав Знай.ua, відома американська бігунка Габріель Грюнвальд померла у віці 32 років від онкологічного захворювання.

Американка боролася з раком близько десяти років. За словами її чоловіка, бігунка померла уві сні.Про це повідомляє "Бі Бі Сі".

Борючись зі страшною хворобою, спортсменка не покидала тренувань і продовжувала брати участь у змаганнях.

У 2011 році вона взяла участь в національному відборі до Олімпіади в Лондоні. Грюнвальд фінішувала четвертою у забігу на 1500 метрів після курсу радіотерапії. Третє місце принесло б їй путівку на Олімпіаду.

Вона представляла збірну США на чемпіонаті світу в закритих приміщеннях в 2014-му. У дистанції 3000 метрів спортсменка показала дев'ятий результат. Габріель Грюнвальд завойовувала золото чемпіонату США в цій же дистанції.

У 2016 році Габріель вже була вирішила, що їй вдалося перемогти рак. Однак, як з'ясувалося при обстеженні, їй потрібно було подальше лікування.