Фанати Альбасете після півфінального матчу своєї команди проти Мальорки, попри невдачу, влаштували справжню овацію своїм улюбленцям та закликали українського нападника Романа Зозулю залишитися в клубі.

На сторінці Альбасете в Twitter опублікували відео, на якому вболівальники команди скандують прізвище українця і просять не йти. "Зозуля, залишайся!", - кричать фанати.

Нагадаємо, контракт 29-річного Романа Зозулі з Альбасете підходить до завершення. Форвардом вже цікавляться інші клуби, серед яких називають і київське Динамо. Втім, все ж можливий варіант, що українець підпише нову угоду з Альбасете. Хоча такий варіант має небагато шансів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Для нашого футболіста має важливе значення фінансовий бік питання, натомість Альбасете не може суттєво підвищити йому зарплату через обмежений бюджет. Крім того, не пробившись у Ла Лігу, команда Зозулі втратила розкішний шанс пристойно заробити і тепер буде змушена продавати лідерів, щоб продовжувати функціонувати на нормальному рівні.

Як повідомляють іспанські ЗМІ, Зозуля отримав декілька цікавих пропозицій від інших клубів, які готові вдвічі збільшити його зарплату. Серед потенційних покупців начебто фігурує ім'я київського Динамо.

За чутками, Зозуля позитивно оцінює можливість повернення на батьківщину, але наразі очікує дзвінка від спортивного директора Альбасете Мауро Переса, щоб дізнатись позицію свого нинішнього клубу.

А фанати Альбасете буквально забомбили Twitter словами подяки Роману Зозулі. Майже за два роки на Карлос Бельмонте (65 матчів, 20 голів) він став їхнім улюбленцем, гравцем, який завжди зі шкіри вилазить заради власної команди і б'ється до останньої хвилини.

"Можливо, це була остання гра Романа Зозулі в Альбасете. Спасибі за два сезони. Першокласний футболіст. Успіху, де би ти не опинився".

"Зозуля – форвард з великими яйцями. 11 голів, 8 з яких були забиті головою. Він завжди створював неприємності обороні суперника та жахав суддів, які несправедливо з ним поводились. Гадаю, він не продовжить контракт після вильоту Альбесете у плей-офф. Але одного дня Роман точно зіграє в еліті. Був радий бачити тебе тут".

"Мій улюблений "нацист". Отець Сегунди та Райо Вальєкано. Мій пастор, мій йоб**ий провідник. Блискучий сезон та 11 голів, які мали величезне значення для команди".

"Альбасете залишиться твоєю домівкою назавжди".

Нагадаємо, Зозуля може повернутися в Динамо

Як повідомляв портал Знай.ua, українець Роман Зозуля опинився в епіцентрі скандалу через висловлювання лівого політика