Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) відвідав у Бангкоку поєдинок за звання чемпіона світу WBC з муай-тай.
Ломаченко разом з батьком Анатолієм та менеджером Эгісом Клімасом відвідав Lumpinee Boxing Stadium в столиці Таїланду і отримав можливість потримати пояс у руках та сфотографуватися.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Ломаченко проведе наступний бій 31 серпня проти британця Люка Кемпбелла (20-2,18 КО).
Люк Кемпбелл, Getty Images
Люк Кемпбелл, Getty Images
На кону бою - вакантний титул WBC.
На своїй сторінці в Instagram Ломаченко показав, як готується до майбутнього поєдинку.
"Зелене море для Зеленого поясу. Робіть кожну вашу спробу так, ніби вона остання!", - підписав фотографію Ломаченко, натякаючи на пояс WBC, який зеленого кольору.

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.