Стало відомо, що Міжнародна федерація футболу (ФІФА) може перенести Чемпіонату світу з Катару, який відбудеться у 2022 році. Зараз у ФІФА нібито проводяться секретні зустрічі для пошуку термінової заміни країни, пише TNT Sports.

Раніше повідомлялося, що на будівництвах об'єктів ЧС-2022 загинуло більше тисячі робітників з Непалу. Крім того, колишній президент УЄФА Мішель Платіні був узятий під варту.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що на право проведення Чемпіонату світу-2022 претендували Катар, США, Корея, Японія і Австралія. Катар виграв усі чотири тури. В останньому він переміг США 14 голосами проти 8. У той же день Чемпіонат світу 2018 року отримала Росія.

Нагадаємо, що Катар заплатив ФІФА $880 млн. за право проведення Чемпіонату світу з футболу в 2022 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Мішель Платіні був заарештований за підозрою в корупції під час виборів місця проведення чемпіонату світу з футболу 2022 року. Йому нібито могли дати хабар.

Також портал Знай.uа писав, що екс-президента УЄФА Мішеля Платіні звільнили з-під варти у Франції.