Бій чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО) проти британця Люка Кемпбелла (20-2,18 КО) може не відбутися.
Про це повідомив промоутер Кемпбелла Едді Хірн.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
За його словами, сторони не можуть домовитися про місце проведення бою. Доля поєдинку вирішиться на промоутерських торгах, але мова про проведення бою у Британії більше не йде.
За інформацією Sport Arena, за бій в Лондоні Ломаченко заробив би рекордний гонорар в кар'єрі - 4 мільйони доларів. Якщо ж поєдинок пройде в США, гонорар Ломаченка складе близько 3 мільйонів.
Втім, Ломаченко отримує тільки 25% від цієї суми. 50% йде на податки та оплату послуг менеджера Эгіса Клімаса та команди, а після цього гроші, що залишилися, за рішенням Василя діляться 50 на 50 з тренером і батьком Анатолієм Ломаченком.
Нагадаємо, на кону бою Ломаченко - Кемпбелл - вакантний титул WBC.
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.