У Мінську в рамках другого змагального дня відбувся розіграш першого комплекту медалей, повідомляє сайт турніру. У змаганнях зі стрільби з пневматичного пістолета з 10 метрів у міксті у фінальному протистоянні росіяни Черноусов і Батсарашкіна перемогли сербську пару Арунович/Мікец – 17:9. У змаганні за "бронзу" німці Сандра і Крістіан Райц виявилися сильнішими за господарів змагань Вікторію Чайку і Абдул-Азіза Курді — 16:8.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що український дует Поліна Конарьова і Павло Коростильов у кваліфікації показав 6-е місце (574 бали) і пробився у топ-8, де не зумів зачепитися за медалі. Інша українська пара Костевич і Омельчук не пройшли кваліфікацію — 10 місце (572). Додамо, загалом по стрільбі з пневматичного пістолета з 10 м в міксті були представлені 27 дуетів.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 21 червня, в столиці Білорусі стартували ІІ Європейські ігри 2019. Понад 4000 спортсменів з 50 країн Європи змагатимуться у 15 видах спорту. Україну представлятимуть 198 спортсменів, які будуть заявлені у всіх 15 видах спорту і 22 дисциплінах.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Хижняк з командою представлять Україну на Європейських іграх в Мінську.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська каратистка Терлюга виграла золото з жахливою травмою.

Також портал "Знай.ua" писав, що названо найдорожчих українських футболістів.