Український захисник Тарас Михалик пішов з московського "Локомотива". У футболіста закінчився контракт з російським клубом.
Про це повідомила прес-служба клубу в Twitter.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
35-річний Михалик виступав за "Локомотив" шість років з 2013 року.
У складі "Локомотива" Михалик виграв чемпіонат Росії 2018 року і тричі ставав переможцем Кубка країни.
Повідомляється, що Михалик може перебратися у "Волинь".
"Поки остаточного рішення не прийняв. Зараз вже п'ятий день тренуюся в Луцьку з місцевою командою, "Волинню". Це моє рідне місто, їхати нікуди вже не хочу. Клуб запропонував мені однорічний контракт. Тому зараз тренуюся, а трохи пізніше спільно приймемо остаточне рішення. Команда ставить завдання повернення у Прем'єр-лігу", - сказав Михалик в інтерв'ю Sport24.

Як писав Знай.ua, захисник футбольної збірної України і луганської "Зорі" Олександр Караваєв став гравцем київського "Динамо".

Як повідомляє прес-служба "Динамо", контракт підписано на 4 роки.

Екс-футболіст "Зорі" буде грати під номером 20.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Я розумію, що надовго пов'язав свою долю з клубом, у якого великі завдання. Мені це дуже подобається та імпонує. З кожним роком, починаючи від початку моєї футбольної кар'єри ще на юнацькому рівні, я постійно рухався по сходах вгору. Не хочу, щоб зараз був пік моєї кар'єри, сподіваюся, надалі буду рухатися вперед до її завершення.

Хацкевич мені дзвонив, висловив свою зацікавленість, мене це підкупило. Футболістові завжди приємно, коли тренер дзвонить і каже, що розраховує на нього і хоче, щоб він грав у команді. Саме це стало одним із вирішальних факторів здійснення цього переходу", - сказав Караваєв.

Нагадаємо, Караваєв виступав у складі команди "Шахтар-3" у другій лізі, з 2012 року - грав за "Севастополь", а в 2014 році перейшов в "Зорю" на правах оренди. У січні 2017 року став гравцем турецького "Фенербахче".

З серпня 2017 року по теперішній час Караваєв виступає за луганську "Зорю". У сезоні-2018/19 став найкращим гравцем за підсумками опитування серед вболівальників команди.
У складі збірної України футболіст зіграв 22 матчі і забив 1 гол.
Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найдорожчих футболістів УПЛ.