Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Енді Руїс розповів про насолоду від моменту слави після перемоги над Ентоні Джошуа. А ще боксер зізнався, як він реагує на надмірну увагу з боку громадськості.

"Моє життя кардинально змінилася. Колись це було лише мрією, але я багато працював і в підсумку досяг всього, чого хотів. Тепер я чемпіон світу і це просто не передати словами. Люди тепер ходять за мною, щоб сфотографуватися або зняти відео. Це дуже приємно, бо я саме цього і хотів", - сказав Руїс.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

За словами боксера, він не був готовий до такої популярності, але все приходить з часом. Він зазначив, що намагатиметься не втрачати голову, а буде просто насолоджуватися моментом.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Моє ім'я увійде в історію, оскільки я - перший мексиканець, який став чемпіоном світу у суперважкій вазі. Я відчуваю себе відмінно, це коштувало всіх моїх старань. Я йшов до цього з шести років, тому не хочу, щоб це були всього 15 хвилин слави. Я зобов'язаний перемогти Джошуа в реванші", - наводить слова Руїса Boxing Scene.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.