Колишній претендент на титул чемпіона світу, камерунський боксер у важкій вазі Карлом Такам (36-5-1) розповів, що він в силах перемогти нокаутом колишнього абсолютного чемпіона в першій важкій вазі українця Олександра Усика (16-0). Про це він повідомив в інтерв'ю газеті "The Express".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому поєдинок Такам-Усик повинен був відбутися ще 25 травня у Оксон-Гілл, штат Меріленд. Однак українець отримав травму під час тренувального табору і бій перенесли на вересень.

"Я збираюся знову битися з Усиком у вересні. Але я досі не знаю, чи це буде в Меріленді, Великобританії або десь ще. Я не збираюся чекати, я думаю, що до вересня встигну провести проміжний бій. Можливо я буду виступати в андеркарті бою Уайт-Рівас на арені «O2″. Я готовий битися з будь-яким суперником. Мені все одно. Бажаю, щоб він (Усик – ред.) одужав, тому що я чекаю цього поєдинку і знаю, що виграю. Я збираюся нокаутувати його", – підкреслив Такам.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) готується до дебютного бою в хевивейті. Але перший бій Усика в суперважкому дивізіоні знову відкладається.

Як повідомляє ESPN з посиланням на сопромоутера українця Едді Хірна, дебют може пройти в жовтні, а не у вересні, як було заявлено раніше.

За словами Хірна, бій запланований на кінець вересня - жовтень. Суперником українця залишається Карлос Такам, бій з яким відмінився в травні через травму українця.

Нагадаємо, тренер Гассієва вдарив Усика по самому хворому.

Як повідомляв Знай. ua, Усика застукали в несподіваною компанії.

Також Знай. ua писав, що дебют Усика знову відкладається.