Практично незамінний лідер збірної Аргентини, легендарний нападник Ліонель Мессі звинуватив у поразці своєї збірної у півфіналі Кубка Америки арбітрів матчу. Нагадаємо, що Аргентина програла Бразилії з рахунком (0:2).

Про цю скандальну заяву пишуть світові спортивні видання.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми провели відмінний матч. Бразильці не були краще за нас. Їм вдалося забити ранній гол, а другий гол вони забили після того, як судді не поставили пенальті за фол на Агуеро", – поскаржився Мессі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Арбітри давали багато карток за всяку фігню, але навіть не подивилися VAR, це неймовірно. Це відбувалося протягом усього поєдинку. При найменшому контакті вони ставили штрафні удари на користь Бразилії, і ця нісенітниця постійна збивала наш настрій на гру. Нам немає виправдання, але цей матч потрібно переглянути, проаналізувати і сподіватися, що КОНМЕБОЛ більше цього не допустить", - додав Мессі.

Нагадаємо, Неймар опинився в кроці від повного завершення кар'єри: "Не дограє до 30 років".

Як повідомляв Знай.uа чи повернеться Неймар в "Барселону": Гвардіола передбачив майбутнє зіркового бразильця.

Знай.uа писав, Кубок Америки 2019: Аргентина зіграла з Венесуелою, рахунок поєдинку.