У вихідні, 29-30 червня, відбувся етап Гран-прі з фігурного катання в Канаді. Перемогу здобула російська фігуристка Ліза Туктамишева.

Дівчина, яку у 12 років назвали "вундеркіндом фігурного катання" з часом залишилася в тіні своїх більш зіркових співвітчизниць. Однак перемога в Канаді знову оживила інтерес публіки до Лізи Туктамишевої, яка за цей час із незграбного підлітка перетворилась на 21-річну красуню.

Ліза - уродженка Удмуртської Республіки. Вона з дитинства любила спорт, а гімнастична стінка була улюбленим місцем для ігор дівчинки.

У 12 років до Туктамишевої прийшла справжня слава, яка згодом перейшла до інших фігуристок. І от сьогодні капризна пані знову повернулась до Лізи – після перемоги в Канаді про неї знову заговорили.

У показових виступах Туктамишева здивувала всіх своєю "нескромністю" - фігуристка станцювала стриптиз, розтопивши лід і мільйони чоловічих сердець.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще