Український гравець "Рубіна" Олег Данченко нещодавно заявив, що плекає неабиякі надії на Володимира Зеленського.

Крім того, колишній захисник "Шахтаря" сподівається потрапити у збірну України, коли "наші народи помиряться".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський


Данченко додав, що цьому має сприяти президент України, адже в нього колосальна підтримка.

Футболісту нагадали, що свого часу Ракицький після переходу в "Зеніт" перестав викликатися до збірної України.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олег Данченко
Олег Данченко

"І для мене дорога туди тепер закрита. Але, знаєте, ніколи не знаєш, що чекає тебе попереду. Не здивуюся, якщо через рік або навіть раніше Росія і Україна помиряться", - зазначив він.

Олег Данченко
Олег Данченко

"Думаю, що Володимир Зеленський налагодить відносини з Росією. Він молодий, у нього є амбіції, народ за нього. Я особисто сподіваюся на свого президента. А ще на те, що між нашими країнами знову встановляться добросусідські відносини", - додав Данченко.

Нагадаємо, футболіст московського "Динамо" Іван Ордець нещодавно відзначився досить суперечливим ставленням до головного тренера збірної України Андрія Шевченка.

Як повідомляв Знай.ua, захисник донецького футбольного клубу "Шахтаря" Данила Сагуткін підписав річний контракт з російським футбольним клубом "Єнісей".

Також Знай.ua писав, що з'явилася інформація, що захисник "ПСВ" Анхелинью готується до повернення в "Манчестер Сіті".