Футболіст московського "Динамо" Іван Ордець нещодавно відзначився досить суперечливим ставленням до головного тренера збірної України Андрія Шевченка.

Одним із перших це помітив ведучий телеканалу "2+2" Ігор Циганик і вирішив прокоментувати скандальну ситуацію:

Іван Ордець
Іван Ордець

"Я знаю точно, що Ордеця в збірній не буде. Тому що Шевченко визначив для себе певні пріоритети. І футболісти, які виступають у Росії не будуть викликатися в табір національної збірної. Ще був момент, який не дуже добре характеризує Ордеця. Коли збиралася команда перед матчами з Сербією і Люксембургом і Ордець уже відновився від травми і був у таборі "Шахтаря", Шевченко кілька разів дзвонив йому й уявіть собі, той його проігнорував, ні разу не відповівши", – заявив він.

Циганик впевнений: Шевченко був неприємно вражений і навіть шокований такою поведінкою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Іван Ордець
Іван Ордець

"Андрій Миколайович мені тоді сказав: "Я розумів, що він збирається їхати в Росію і він розумів, що йому місця в збірній немає, але можна було б по-людськи поговорити. Може у мене знайшлися б аргументи, однак він навіть не захотів спілкуватися зі мною", – розповів ведучий "2+2".

Також Циганик підтвердив, що Ордець проміняв місце в "Шахтарі" і збірній України на високу зарплату.

Тренерський штаб збірної України на чолі з Андрієм Шевченком
Тренерський штаб збірної України на чолі з Андрієм Шевченком

"Так, так воно і є – Ордець отримав дуже серйозний підписаний бонус від свого нинішнього клубу московського "Динамо", оскільки він перейшов вільним агентом. Крім того, йому дали дуже гарну зарплату", – підсумував журналіст.

Нагадаємо, Зозуля визначився із подальшою кар'єрою в Іспанії.

Як повідомляв Знай.ua, поява Мессі викликала неймовірне захоплення у маленьких фанатів.

Також Знай.ua писав, що відбувся етап Гран-прі з фігурного катання в Канаді. Перемогу здобула російська фігуристка Ліза Туктамишева.