Американський боєць змішаних єдиноборств Хорхе Масвідаль, під час змагань UFC 239 в Лас-Вегасі, відправив у нокаут співвітчизника Бена Аскрена відразу після початку поєдинку.

Цю інформацію повідомили в Twitter-акаунті UFC Español у неділю, 7 липня.

Масвідалю знадобилося всього п'ять секунд, щоб відправити суперника в нокаут. Він завдав нищівного удару коліном в голову. Це найшвидший нокаут в історії UFC.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як повідомляє джерело, Бен Аскрен після серії 19 перемог вперше зазнав поразки.

Хорхе Масвидаль

Раніше ми писали, що чемпіон UFC у легкій вазі Генрі Сехудо кинув виклик чемпіону світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василю Ломаченко (13-1, 10 КО).

На своїй сторінці в Twitter Сехудо привів у приклад екс-бійця UFC Артема Лобова, який переміг колишнього чемпіона світу Пола Маліньяджі і захотів провернути це ж з українським чемпіоном.

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ломаченко назвав наступну жертву.