"Евертон" претендує на захисника "Манчестер Сіті" Фабіана Делфа.

"Іриски" готові викласти за англійця 16 мільйонів фунтів. У сезоні 2018/19 Делф мав вкрай малу кількість ігрового часу, а недавні трансфери "городян" лише ускладнять для нього ситуацію.

Новачки команди Родрі і Анхелінью виступають на двох основних позиціях футболіста.

Цікаво, що Манчестер Сіті близький до того, щоб продовжити домінувати в англійському футболі навіть на найближчі 5 років, вважає інший журналіст британського видання.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Разом з близьким підписанням Магвайра та Родрі, а також як мінімум збереженням Сане й Гюндогана. Враховуючи нові контракти таких важливих виконавців, як Зінченко та Вокер, а також довгострокові угоди Бернарду Сілви, Ляпорта, Стерлінга, Фодена, де Брюйне, Едерсона і Жезуса.

Нагадаємо, відомий бразильський півзахисник донецького "Шахтаря" цього літа не покине клуб. Про це прямо заявив агент гравця українським журналістам.

Як повідомляв Знай.ua, за повідомленням офіційного твіттера жіночої команди мадридського Атлетіко, ряди їхньої команди поповнила українка Ольга Овдійчук.

Також Знай.ua писав, що дружина українського футболіста Миколи Морозюка Ірина прославилася в інтернеті, коли взяла участь у флешмобі #BottleCapChallenge.