За повідомленням офіційного твіттера жіночої команди мадридського Атлетіко, ряди їхньої команди поповнила українка Ольга Овдійчук. 25-річна футболістка підписала контракт з мадридським футбольним клубом і стала першим придбанням чемпіонів Іспанії цього літа.

Як відомо, у минулому розіграші чемпіонату України у складі Житлобуд-1 Ольга стала кращим бомбардиром турніру, а також володарем чемпіонського титулу і Кубка країни.

25-річна нападаюча, яку в мережі охрестили "Мессі в спідниці", перейшла з "Житлобуд-1" просто до чемпіонів Іспанії цього літа.

Цікаво, що на титул найкращої української футболістки року претендували десять дівчат. У підсумку третє місце дісталося Надії Куніній, друге - Ользі Овдійчук, а переможницею стала Дарина Апанащенко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Потрапляння в чемпіонат Іспанії - це великий крок для мене. Я дуже пишаюся тим, що буду захищати кольори цього великого клубу. Я виграла всі можливі титули в Україні, і тепер хочу продовжувати рости тут. Я можу грати на різних позиціях. Моя мета - забивати голи", - цитує дівчину прес-служба мадридців.

За словами спортсменки, її ніщо не зупиняє, адже вона любить футбол і рада, що має можливість займатися улюбленою справою професійно.

Нагадаємо, Реал відмовився купувати Еріксена у Тоттенхема.

Як повідомляв портал Знай.ua, гравець збірної України виконав пісню і порвав мережу.

Також Знай.ua писав, що фанат проміняв свободу на зустріч з Тотті.